Lien Fjellgard

Mat

Smak fra fjell og vidde
Våre tanker om mat tar utgangspunkt i hvor vi er.  På en fjellgard skal det være raust, det skal være de ekte smakene, det som er nært.  Lam og vilt er noe vi serverer svært ofte.

Vi  skal nå i 2015 i langt større grad ha egenprodusert lam og høylandsfe,  Ureist mat. Røykovnen i Tunet  sørger for at dere  ofte får nyrøkt ørret til lunsj eller forrett. Ny bakerovn er også tatt i bruk , og vi kan friste med nystekt steinovnsbrød.

På Lien legger vi stor vekt på de gode måltidene, måltider vi håper du som gjest vil huske.
  • mat1
  • mat2
  • mat3
  • mat4
  • mat5
  • mat6
  • mat7
  • mat8
  • mat9
  • mat10
  • mat11
mat11 mat22 mat33 mat44 mat55 mat66 mat77 mat88 mat99 mat1010 mat1111