Mat

Smak fra fjell og vidde

Våre tanker om mat tar utgangspunkt i hvor vi er.  

På en fjellgard skal det være raust, det skal være de ekte smakene, det som er nært.  Lam og vilt er noe vi serverer svært ofte.

Vi  skal nå i 2015 i langt større grad ha egenprodusert lam og høylandsfe,  Ureist mat. Røykovnen i Tunet  sørger for at dere  ofte får nyrøkt ørret til lunsj eller forrett. Ny bakerovn er også tatt i bruk , og vi kan friste med nystekt steinovnsbrød.

På Lien legger vi stor vekt på de gode måltidene, måltider vi håper du som gjest vil huske.

Velkommen til bords

Menyeksempel

  • Ovnsbakt fjellaure med smørsurra rotgrønnsaker og en kremet saus med urter

  • Gravet elgfilet med hjemmebakt rugbrød og einebærrømme

  • Rustikk brød fra bakerovnen

  • Reinsdyrmedaljong med mandelpotetpurre', smørsurra sopp og løk

  • Hjemmelaget is med lune multer